monilek26 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ostatnio zrobiłam to ciacho tyle tylko, że nie piekłam biszkoptu a na dno ułożyłam tak jak Arabika kupne biszkopty, które nasączyłam wodą z cukrem i cytryną. Całej rodzince bardzo smakowało - ciasto wystarczyło na jedno "posiedzenie" przy kawce. :-D Pozdrawiam Cytuj
ilka76 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wygląda super. Chyba się na niego skuszę :-D Cytuj
elka_m Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam! ciasto da się zjesć ale nie uważam żeby była to jakaś rewelacja. Cytuj
Alika Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a ja kilka razy juz go robilam, teraz dodatkowo nasaczam biszkopt woda z cytryna i naprawde smakuje nam bardzo, ale oczywiscie wszystko rzecz gustu;) W kazdym razie wszedl na stale do mojej prywatnej ksiazki kucharskiej. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wiele razy już robiłam to ciasto i za każdym razem bardzo szybko znikało , wszystkim bardzo smakuje, i za każdym razem wychodzi.Dziękuje za fajny przepis. Ciato zasługuje na 5 gwiazdek. :-) :-) Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Alika Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 zrobilam na wiekszej blaszce, dokladajac warstwe brzoskwiniowa z galaretka agrestowa - przez to biszkopt wyszedl troche nizszy, a warstw bylo wiecej - mowie Wam sprobujcie - pychotka :-) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam! Sezon truskawkowy już dawno się skończył, czy zamiast truskawek mogę użyc mrożonych wiśni :roll: Pozdrawiam :oops: Cytuj
Jola_A. Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Owoce dowolne wg gustu. Osobiscie robie tez z mrozonych truskawk , zalewam je goraca galaretka , trzeba uwazac bo galaretka szybko tezeje, i ubijam ze smietana. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dzisiaj będę robiła torcik wiedeński Sachera , ale tylko jak mi zniknie zrobię Bananowca :roll: (banany już kupiłam) pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi