Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składinki: 20 dag mąki, 3 jajka, łyżka stopionego masła, łyżeczka cukru, szczypta soli, lyżeczka proszku do pieczenia, mleko, 3 łyżki majonezu Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dolewając tyle mleka, aby ciasto było nieco gęstsze niż na naleśniki. Powinno lać się z łyżki ale gęsto strużką. Należy dodać majonez ponieważ wtedy gofry są chrupiące,a w smaku nie czuć że był dodawany majonez. Smacznego

  • 1 rok później...
Opublikowano

ale numer w życiu bym nie pomyślała że do gofrów można dać majonez serio go nie czuć,pyszne to zdjęcie z truskawkami :wink:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.