pszczółka maja Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Składinki: 20 dag mąki, 3 jajka, łyżka stopionego masła, łyżeczka cukru, szczypta soli, lyżeczka proszku do pieczenia, mleko, 3 łyżki majonezu Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dolewając tyle mleka, aby ciasto było nieco gęstsze niż na naleśniki. Powinno lać się z łyżki ale gęsto strużką. Należy dodać majonez ponieważ wtedy gofry są chrupiące,a w smaku nie czuć że był dodawany majonez. Smacznego Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
marzycielka Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pszczółko Maju bardzo ładnie wyglądają gofry przez ciebie upieczone.Naprawdę. :wink: Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dziękuje bardzo :wink:. Polecam wszystkim ten przepis. Gofry naprawdę są chrupiące. Cytuj
andy8 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 ale numer w życiu bym nie pomyślała że do gofrów można dać majonez serio go nie czuć,pyszne to zdjęcie z truskawkami :wink: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 przepis wydrukowany, wypróbuję, mam gofrownicę - dostałąm kiedyś w prezencie i nie używałam jej, najwyższa pora, pozdrawiam dzięki za przepis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.