Jola_A. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 1 szklanka platkow owsianych 1jablko 1lyzka miodu garsc orzechow 2lyzki musli tropikalnych maly kubeczek jogurtu owocowego 1/2banana kiwi kilka truskawek lub inne owoce do wyboru Platki owsiane namoczyc w niewielkiej ilosci zimnej przegotowanej wody(zeby napecznialy).Jablko zetrzec na tarce wymieszac z platkami,dodac miod,musli,orzechy,owoce pokrojone w kostke,zalac to wszystko jogurtem. Porcja dla 1-2 osob. SMACZNEGO!! :D Cytuj
Jola_A. Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zapomnialam napisac ze jablko zetrzec na papke. :D Cytuj
arabika Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zrobiłam ta sałatke i musze powiedzieć że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :lol: Bedę często robić ją sobie na śniadanie bo naprawde mi smakowała Dzieki za przepis Pozdrawiam :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi