agnieszka Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witajcie.Mam problem .Moze ktoś zna firmy ...moga być wysyłkowe majace sprzet gastronomiczny.Konkretnie chodzi mi o dobry mikser lub zagniatarke do ciasta.Odpadaja zwykle miksery.najlepiej o mocy ok 1000.z misą lub dwiema co najmniej 5 litrowymi.Miałam dwa takie i niestety nie polskie i mam problem z częsciami.Bardzo prosze ...jesli ktos zna adres takiej strony lub moze mi doradzić gdzie można coś takiego kupić....pozdrawiam Cytuj
addda Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 popytaj tutaj https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=124 Cytuj
agnieszka Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 dzięki...może akurat....pozdrawiam Cytuj
agnieszka Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mam,mam,mam :lol: kupiłam....dzieki wszystkim za pomoc :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi