Skocz do zawarto艣ci

M贸j Przepis Na Ajerkoniak I Karmel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten przepis na ajerkoniak jest naprawde niezawodny ajerkoniak 6 偶贸艂tek 1 szklanka cukru cukier waniliowy 1 szklanka spirytusu 1 puszka mleka skondensowanego nies艂odzonego 偶贸艂tka utrze膰 z cukrem i cukrem wanilowym na pulchn膮 mas臋 doda膰 mleko i spirytus gdyby dla kogo艣 ajerkoniak wyszed艂 za g臋sty lub za mocny mo偶na doda膰 wi臋cej mleka karmel 1 szklanka wody 1 szklanka spirytusu 1 puszka mleka skondensowanego s艂odzonego mleko w puszce gotowa膰 2-3 godzin przestudzi膰 wymiesza膰 ze spirytusem i wod膮 na zdrowie :D

• 2 lata p贸藕niej...
  • 1 miesi膮c temu...
Opublikowano

Zrobi艂am ten ajerkoniak...jak dla mnie by艂 za mocny wi臋c tak jak pisa艂a艣 da艂am wi臋cej mleka skondensowanego i teraz jest ok.Na 艣wi臋ta zrobi臋 go jeszcze raz 馃檪

Opublikowano

Ja robie taki ajerkoniak z 40% w贸dki. Gdy robilam go pierwszy raz-ze spirytusem byl,tak jak i dla Doruni za ostry,a z w贸dki jest ok 馃檪 Nie trzeba wtedy zwiekszac ilosci mleka.

Opublikowano

Ja robi臋 czekoldow膮 w贸deczk臋 z mleka kondensowanego czekoladowego . nalezy mleko gotowa膰 w gor膮cej wodzie i p贸偶niej zmiesza膰 z w贸deczk膮 . Serdecznie polecam 馃檪

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • 9 miesi臋cy temu...

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki u偶ytkowania.