zazula226 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Składniki: - dwa serki topione - pół szklanki bulionu (może być z kostki) - pół szklanki śmietany albo mleka - sól - pieprz - zioła - natka - koperek - pokrojona drobno szynka - kiełbasa peperoni Sposób przygotowania: Do rondelka wlewamy bulion, jak będzie dobrze ciepły wyciskamy z "kiełbasek" serek topiony (ten rozpuszcza się najszybciej) jak ser się rozpuści dodajemy mleko lub śmietanę - ja je dodaję "na oko", tak, żeby miało to konsystencję sosu, więc nie możemy mlekiem zbyt rozgęścić itd.Na koniec dodajemy przyprawy i dodatki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.