SwojskaPiwniczka_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja również korzystam z takiego przepisu jak Wy tzn.: mąka, sól i gorąca woda. Ja tak samo, żadnych jajek czy innych wynalazków. Jedynie do lepienia pierogów ruskich dodaję jeszcze do ciasta łyżkę oleju lub oliwy (co tam jest pod ręką). Wtedy ciasto jest bardziej elastyczne :) Cytuj
MrFrodo Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 robie według przepisu i wychodzi mi twarde ciasto. Prosze mi napisać co moge robić żle? Możliwe, że za dużo mąki, a może po prostu za krótko je gotujesz? ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.