Janka Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Otworzyłam słoik i muszę powiedzieć ze akurat na mój smak. Bardzo dobre. :) :) Cytuj
Kubasie Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Zrobiłam te ogóreczki sa rewelacja bardzo zasmakowały mojej rodzince.A ze jeszcze nigdy nie robiłam tak ogóreczków to moja rodzinka była w niebo wzięta. nie robiłam bo zawsze brałam od mamy ogóreczki troche inne niz te.Ale tez smaczne. pozdrawiam Cytuj
asiaswierk Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A ja oczywiście jak zawsze eksperymentując :) zrobiłam jeden słoiczek ogórków obranych ze skórki, a w drugim ogóreczki są pokrojone na plasterki, jak mizeria :P U mnie w domu wszyscy preferują ogórki w musztardzie :lol: Przepis jest SUPER! Cytuj
renigliwice Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Robiłam z tą zalewą cukinię. Dzisiaj otworzyliśmy jeden słoik. Bardzo nam smakuje. Dzięki Zazula za wspaniały przepis. :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja też robię takie ogórki, ale tamtego roku zrobiłam cukinie pokroiłam w słupki polecam bo jest bardzo dobra. Cytuj
apsik Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Moje ogóreczki już w spiżarce,ile mam czekać żeby spróbować ;) Cytuj
renigliwice Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Próbowałam po 4 dniach od zrobienia i były bardzo dobre. ;) Cytuj
Knife_Girl Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Pycha są te ogórki, u mnie furorę robią ;) Cytuj
Anetka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dostałam te ogórki od koleżanki wraz z przepisem.Są przepyszne Cytuj
fredzia Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam.Zrobilam te ogorki,sa wspaniale.Rodzince smakowaly.Dzieki za przepis. :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zazula przepraszam że tak późno daję odpowiedż, ogórki bardzo smaczne i podnoszę ocenę. Dziękuję za przepis i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 po moich dwudziestu próbnych słoiczkach "dżemowych" nie został nawet ślad, pyszne te ogóreczki były, ale w tym roku nie będę ich dzielić na słupki a upcham całe. dzięki za fajny przepis Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaprawiałam z tego przepisu ogórki i cukinie,zalewa jest przepyszna:-)))cukini nie obierałam ze skórki,tylko kroiłam ją w dośc dużą kostke.Smaczniusie wyszło.SWIETNY przepis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi