aneta26 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 CIEKAWA JESTEM DLACZEGO FORUMOWICZE SMACZNEGO SĄ TACY NIE TOLERANCYJNI - NO MOŻE NIE WSZYSCY.PRZEPCIEŻ PRZEPISY PODAWANE NA KAŻDEJ STONIE Z NIMI POWTARZAJĄ SIĘ BO TO JEST NATURALNE. NIE SĄDZĘ ABY WSZYSTKIE PRZEPISY NA STRONIE SMACZNEGO BYŁY UMIESZCZANE PRZEZ "AUTORÓW" . NAJCZĘSCIEJ DOSTAJEMY JE OD ZNAJOMYCH ALBO TEŻ ZNAJDUJEMY NA INNYCH STRONACH INTERNETOWYCH. ALE JEŻELI NA STONIE SMACZNEGO NIE MA DANEGO PRZEPISU TO PODAJĄC GO Z INNEJ STRONY CHCĘ PRZEKAZAĆ GO OSOBOM KTÓRE ODWIEDZAJĄ TYLKO STRONĘ SMACZNEGO TAKŻE SORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
arabika Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 To nie ma nic wspólnego z brakiem tolerancji Jakiś czas temu na onecie pojawiła się książka kucharska która zawierała przepisy ściągnięte z innych stron np. Doroty przepisy były kopiowane łącznie ze zdjęciami i były tam umieszczane .Było tam wiele innych przepisów z innych książek onetu Ktoś sobie nie zadał nawet tyle trudu aby napisać przepis własnymi słowami nie mówiąc pewnie o zrobieniu potrawę tylko kopiował i podpisywał się pod nią. Oczywiście książka została zdjęta i już nie istnieje Myślę że nie ma sensu drążyć dalej tematu po prostu zwróciłam uwagę na to co mi się nie podoba i to tyle Pozdrawiam Cytuj
dota Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Aneto nie uzywaj duzych liter bo to oznacza krzyk a krzyczec nie masz powodu. Odnosnie przepisow to i ja chcialabym podzielic sie moim zdaniem. Kazdy przepis ma swoja geneze to fakt dostajemy od znajomych cos tam sami poprawiamy a nawet tworzymy i taki przepis dobrze jest udostepnic jezeli uwazamy ze jest tego warty, ale ja uwarzam ze jezeli znalezlismy dobry przepis i go wyprobowalismy to wypada zeby wpisujac go na innym portalu napisac przynajmniej kto jest jego autorem. nie dotyczy to przepisow ktore dostalismy od kogos z rodziny czy znajomych. a najlepiej przed wstawieniem na strone po prostu go wyprobowac czy naprawe jest warty wstawienia. po prostu nie wpisywac przepisow dla samego wstawiania bo to nie ma sensu.Pozdrawiam serdecznie i czekam na zdanie innych forumowiczow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.