zuziorek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Krówki ciągnace tez sie rozpuszczą, choć trzeba bardziej uwazać by sie nie przypaliło. Kruche łatwo dostać, w Biedronce są w paczkach. Pozdrawiam Kasia Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Kasiu nareszcie się odezwałaś. Dzisiaj nawet o Tobie wspomniałam do jednej osoby. Pozdrawiam serdecznie Ciebie, Zuzię i Natalkę. Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Halinko dziekuje za pozdrowienia. Wytłumaczyłam sie juz w pod forum poznajmy się. W ostatnim czasie notorycznie cierpie na brak czasu!!! ..ale o starych znajomych nigdy nie zapomniałam UŚCISKI Cytuj
Gość miki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie umiem piec, a chciałabym owego mazurka upiec na Wielkanoc. Możecie mi tak łopatologicznie, oczywiście masę kupię gotową, ile szt i jak ją się podgrzewa. jaka formę zastosować i jak dekorować :grin: Cytuj
Pestqa Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 zrobiłem to ciacho :grin: ale jeszcze nie wiem czy jest dobre w smaku ;p kupiłem krówki z ARO ;/ okazało się że nie są kruche ale jakoś sobie poradziłem... zrobiłem z ciasta róże xD i podczas pieczenie opadły i się połączyły i teraz to nie za fajnie wygląda : (... ale i tak chyba nie najgorzej wyszło ;p Cytuj
mart Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 wyglada świetnie! smakuje na pewno tez,pozdrawiam! Cytuj
ewa11 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Piekłam tego mazurka jest pyszny :D Pozdrawiam Ewa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi