Gość Maciek_Kopiec Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 witam mam maly problem bo zaczolem trenowac dosc wymagajacy sport i ostatnio brakuje mi trosze pradu wydaje mi sie ze moze to byc wina zlego odzywiania dowiedzialem sie ze najbardziej optymalna iloscia posilkow sa 4 sniadanie 2 sniadanie obiad kolacaj... czy moglby mi ktos pomoc dostosowac jadlospis do trybu mojego zycia i wieku ? mam 18 lat :lol: pozdrawiam :lol: Cytuj
Gość aniamarzec Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 najwiecej niby trzeba zjesc rano, pozywnie, obiad zjesc lekki np. spagetti, dla pobudzenia mozna skorzystac z kawy, ale wyplukuje ona wode i magnez i inne wiec zalezy od twoich upodoban, 2 wazna rzecza jest jedzenie podczas wysilku, zaleznie od rodzaju wysilku, warto po 40-70min zjesc batona np. snickers, popijajac 250ml wody lub izotoniku, przed treningiem wypic ze 300-400ml wody. Po treningu, max 1h - bardzo duzo zjesc, dostarczyc organizmowi srodkow do odbudowy. Ogolnie temat rzeka nie na te forum. Luknij na tabele odzywiania i dojdziesz. podstawa: Ziemniaki, Ryby, Marchew, Orzechy, Chleb, Nabiał, Słodycze, soki i normalna ilość warzyw i owoców. Cytuj
Gość mrokita256 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 zalezy jaki sport, poszukaj na google porad, na stronach dla kulturystow itd Cytuj
MaRiO Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 baton? jedzenie podczas wysiłku? %) Pani raczy żartować ;) ops.... nie zauważyłem iż to post dinozaur. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi