zuziorek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Składniki: 10 pałek z kurczaka 14 łyżek cukru 9 łyżek maggi 2 ząbki czosnku Cukier rozpuścić w garnku, zdjąć z ognia dodać maggi, zamieszać, wrzucić pałki. Czosnek pokroić na 4 części dodać do reszty. Gotować pod przykryciem na małym ogniu, od czasu do czasu przewracać pałki i zamieszać sos. Dobre do spożycia jeżeli widzisz jak mięso odchodzi od kości. Podawać z ryżem. Smacznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.