Elza Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Paczka wafli 1 mleko skondensowane słodkie Mleko wkładamy do zalanego wodą garnka i gotujemy ok 2 godziny. Masą która powstała przekładamy wafle. PS Masę możemy wymieszać z wiórkami kokosowymi. Mało pracy, a efekt...wyśmienity Cytuj
aneta26 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja robię to troszkę inaczej, gdyż do mleka dodaję 3/4 masła roślinnego i dopiero wiórki kokosowe. A jedną warstwę zamiast masą smaruję wafla dżemem porzeczkowym albo powidłami aby wafle nie były mdłe. :lol: Ale ogólnie te wafelki są przepyszne :lol: Cytuj
Gość zosiasamosia Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 :grin: ja równiez polecam takie pyszne andruciki.wypróbowałam je juz dawno:)mniam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi