Agusia Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 sliczne te wzory wiec i ja Wam dodaje kilka jeszcze jeden jeszcze jeden no i jeszcze ten Cytuj
Agusia Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 oto tort ktory moja corcia miala na chrzcinach Cytuj
gosiek50 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Agusia tort na chrzest córci jest śliczny i napewno bardzo smaczny , ale ja nigdzie w cukierniach tu w Polsce nie widziałam takich tortów , a szkoda . ;) Pozdrawiam Cytuj
Agusia Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Potwierdzam ze tort byl pyszny!! Pochodzil z wloskiej cukierni. Byl na czekoladowym biszkopcie a w srodku byl przelozony kremem z bita smietana i mial warstwe swiezych malin. Bardzo lubie maliny a tutaj sa one drogie- niestety!!!!!!!!!!!! Zdjecia w poprzedniej wiadomosci ode mnie pochodza z polskiej cukierni w Chicago. Ciasta i torty maja przepyszne i kazdy zna Oak Mill Bakery.Podaje Wam link na te stronke gdzie znajdziecie przerozne torty i ciasta na rozne okazje: https://www.oakmillbakery.com/scripts/prodL...p?idCategory=15 Zycze milego ogladania.! dolaczam zdjecie tortu jaki ja dostalam od meza i corci na 31 sze urodziny- tez pochodzil z tej cukierni ( biszkopt czekoladowy i orzechowy, masa budyniowa i oczywiscie maliny!) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Mmm … same pyszności, jak się na nie patrzy to aż 'ślinka leci' ;) ;) :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak tu przekroic takie cudo :roll: :oops: . Niektórzy mają talent :oops: aż wstyd że mnie tak nie wychodzi :oops: Cytuj
amelia1 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Szkoda by mi było zjeść takie cudeńko. Chciałabym umieć robić takie przepiękne pyszności. Aż mi ślinka cieknie jak tak patrzę :roll: Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Obejrzałam zdjęcia i przejrzałam link widziałam już różne piękne wypieki ale takie cuda moje oczy widzą poraz pierwszy. Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 W naszym kraju tez są super cukiernie. Przedstawiam tą, w której zamawiam tory na urodziny moich dziewczynek: https://www.sowa-cukiernia.com.pl/ Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Kasiu znam wyroby Sowy, u nas w Bydgoszczy i nie tylko on jest najsłyniejszy, bardzo dużo ma punktów sprzedaży nie tylko w Bydgoszczy ale w całym kraju myślę że również za granicą. Jak zajdzie potrzeba to ja kupuję u Sowy a mam bardzo blisko. Wypieki ma przepyszne, na linku widziałam Spichrze Bydgoskie i oczywiście jego wypieki a pokazana jest tylko ich część. Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Na zdjeciach wszystko wyglada bardzo apetycznie. Moje dziewczynki cieszą się tylko z dekoracji na torcie ale do degustacji sie nie zabierają. Podobnie jak mama nie przepadają za ciastami z kremem. Tort tez dobrze prezentuje się na zdjęciach w albumie. Pozdrawiam Cię Cytuj
gosiek50 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Tak zuziorku i ino12 macie racje wyroby Sowy są naprawde super znam je na wylot , no i przez to kilka kilogramów dobyło :roll: tu w trójmieście jest ich ze 6 , a w Sopocie też jest , a jadąc do pracy przechodze obok cukierni - jego wyroby są boskie. :oops: :oops: :oops: Pozdrawiam Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Całe szczescie, ze ja do najbliższej cukierni Sowy w Gdyni ma spory kawałek....... Cytuj
Agusia Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Alez ja wcale nie twierdzilam ze w USA sa najlepsze cukiernie! Chcialam Wam tylko pokazac ze i za wielka woda Polacy uchodza za wspanialych cukiernikow i przy okazji pokazac kilka wzorow do wyprobowania. Tych ktorzy poczuli sie urazeni serdecznie przepraszam!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi