Jola_A. Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 [LINK NIEAKTUALNY] .bardzo interesujace,moze ktos skorzysta,I Komunie juz niedlugo. :lol: Cytuj
arabika Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A tu sa dwa inne -to znaczy takie same torty ksiązki tylko inaczej dekorowane [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Powiem tak gdybym tyle napracowała się przy torcie źal by mi było go zjeść :lol: . Wyglądają naprawdę PIEKNIE :lol: Cytuj
Marcin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Może wyjaśnie - chodzi o torty w kształcie książki. P.S. Fajnie by było opisywać do czego prowadzą linki. Wtedy wiadomo czy warto kliknąć może lepiej pozostać na naszym fantastycznym :lol: forum. Cytuj
arabika Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Może wyjaśnie - chodzi o torty w kształcie książki. P.S. Fajnie by było opisywać do czego prowadzą linki. Wtedy wiadomo czy warto kliknąć może lepiej pozostać na naszym fantastycznym :lol: forum. Pewnie że lepiej zostać na na forum :lol: .Tylko mało tu się niestety dzieje .Nikt nie chce komentować przepisów dyskutować a to niestety zniechęca . :) :lol: Pozdrawiam :) Cytuj
Jola_A. Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moze niezupelnie chodzi o sam tort,ale o jego ksztalt i dekoracje,na tym forum nie spotkalam podobnego tortu. :lol: Cytuj
arabika Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgadzam się z Jolą nie tylko na tym forum ale ciekawszego w kształcie i dekoracji nie spotkałam też na innych forach ani w innych książkach internetowych .Czasem warto podpatrzeć bo człowiek uczy się całe życie Cytuj
Jola_A. Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 W ubieglym roku szukalam tez po roznych forach jakiejs ciekawej dekoracji,bo moja corka miala komunie i niestety tez nic nie znalazlam,a na ten wczoraj trafilam przypadkowo,pomyslalam ze moze ktomus sie przyda. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A akuratnie na ten link warto kliknac,zeby chociaz popatrzec. :lol: Cytuj
Marcin Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A to się akurat zgadzam - torty wyglądają świetnie :D Chodziło mi tylko o to, żeby pisać do czego prowadzi link. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ok. Myslalam ze sie wkurzyles. :D Cytuj
Marcin Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :D możesz z góry zakładać, że nic na tym forum mnie nie wkurzyło i nie wkurzy :D Cytuj
Bozi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pomimo stopnia tudności sam pomysł jest wspaniały .Wykorzystam w najbliższym terminie ,syn ma 18-tke.Troche własnej inwencji i może być na rózne okazje.Dzieki Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Torty rewelacja , ale ja jużjestem po przyjęciach i weselach- no chyba że zrobie go na moje okrągłe urodziny. :D :-) :D Pozdrawiam Cytuj
dareks Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 a tu sa takie https://znamiwesele.pl/strony/potrawy.html (na samym dole) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi