KIKI Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 witam . ja tez robię juą od dawna te potrawkę wlasnie na niemieckiej zupie cebulowej po nazwą (Zwiebelsuppe), a przepis dostalam od siostry i u niej to wlasnie jadlam. a ta zagranica to wlasnie Niemcy. a potrawka palce lizać szczegolnie podana z ryżem Cytuj
zakalec Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Pycha! Polecam! Dziekuje za przepis. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zrobiłam tą potrawkę. Tylko nie kriołam na małe kawałeczki kurczaka tylko ubijałam kotleciki i posamażałam je a potem do naczynia. Bardzo nam smakowałam -dałam pół zupy cebulowej i resztę cebuli utartej i przypraw do smaku. Acha, dodałam jeszcze kukurydzę z puszki (ok 1/2 puszki) bo akurat mi zostało od sałatki. Smaczne, polecam Cytuj
mamalu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zrobilam na urodziny synusia i musze napisac ze bardzo bardzo wszystkim smakowalo. Serdecznie pozdrawiam Danusia. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zrobiłam jeszcze raz ten sposób. Zrobiłam tylko małe roladki z kurczaka do których włożyłam kawałeczek ogórka kiszonego i pasek papryki, zawinęłam i podsmazyłam potem do naczynia i zalałam tak jak w przepisie z dodatkiem kukurydzy z puszki, którą uwielbiam w sosach. Przepyszny obiadek - najlepiej smakuje z ryzem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.