ina12 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 " Moja kuchnia " 6 jajek 3 łyżki śmietany 30% 1 świeży średni ogórek 3 łyżki naturalnego jogurtu 3 łyżeczki musztardy 1/2 pęczka rzodkiewki 1/2 pęczka szczypiorku, sól, cukier. Sposób przyrządzania: Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i ułożyć na półmisku. Ogórek umyć obrać i pokroić w cieńkie paski. Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek umyć i drobno posiekać. Śmietanę, jogurt i musztardę wymieszać, dodać przygotowane warzywa i przyprawić. Jajka polać sosem i dowolnie udekorować. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.