Krystyna68 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jak waszym zadnaiem można zrzucić 10 kg w 4 miesiące?? Znacie jakieś możliwości - diety wypróbowane, które działaja?? Z góry dziekuje! Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam! Próbowałam kiedys różnych diet ale bez braku silnej woli nic nie zdziałałam! Najlepsza dieta, która sie sprawdza to mniej jeść a więcej się ruszać! Polecam :D Cytuj
DeLarge Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Najlepsza dieta, która sie sprawdza to mniej jeść a więcej się ruszać! zgadzam się, jedyne wyjście to ograniczyć jedzenie i dużo ruchu...samo zgubienie kilogramów nie jest aż tak trudne, problemem jest utrzymanie "nowej" wagi pozdrawiam i życze powodzenia Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgoda - ruch jest najlepszą metodą, ale nie zgodzę sie, że najłatwiejszą :D Zobaczcie tam była podobna dyskusja: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=49 Cytuj
DeLarge Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 wiesz w sumie nikt nie napisał że jest to łatwe :D Cytuj
Marcin Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Tak zinterpretowałem to: "samo zgubienie kilogramów nie jest aż tak trudne". Chociaż faktycznie może co innego to oznacza :) Cytuj
Bozi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak waszym zadnaiem można zrzucić 10 kg w 4 miesiące?? Znacie jakieś możliwości - diety wypróbowane, które działaja?? Z góry dziekuje! Jest taka dieta -regulująca przemianę materii po przejściu której (krok po kroku ) można zgubić naewet do 14 kilo.Jeżeli chcesz ,daj znać to się skontaktujemy. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jest taka dieta -regulująca przemianę materii po przejściu której (krok po kroku ) można zgubić naewet do 14 kilo.Jeżeli chcesz ,daj znać to się skontaktujemy. Bozi, a można prosić o podanie tej diety na forum :D Bo nie ukrywam, że dieta regulująca przemianę materii mnie zainteresowała :D Cytuj
Jola_A. Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja tez bym chciala, zreszta wiecej jest chetnych, podaj , prosze :D Cytuj
arabika Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 to i ja poprosze o ta diete na przemiane materii własnie rzuciłam palenie :D i najbardziej obawiam się że przytyję :D :-) Cytuj
monilek26 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Bozi jesteśmy niecierpliwe :D :D Cytuj
Bozi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Bozi jesteśmy niecierpliwe :D :D Jeżeli są osoby zainteresowane,oczywiście że podam na forum.Też otrzymałem ją od innej osoby(lekarza)który ją zastosował i efekt murowany.Przeszedłem ją w ubiegłym roku i czuję się w tej chwili ok.Obecnie zafundowałem sobie ponownie i w ciągu 11 dni waga poszła 8 kilo w dół.Ukaże się w niedziele ,to ze względu na brak czasu.Zaznaczam że jest to katorga,ale naprawdę warto.Pozdrawiam. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Och, Bozi jestesmy gotowe na wszystko. :D Cytuj
monilek26 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dobrym sposobem na zgubienie paru kilogramów byłby zakaz wchodzenia na stronę SMACZNEGO.... :D :D :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi