pszczółka maja Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 na poprawę przemiany materii należy jeść rzeczy zawierające dużo błonnika. A co do diet to myśle, że dobra jest dieta 1000 kcal i ruch :D Cytuj
Bernimek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Żadna dieta nie przyniesie dobrych wyników jeśli nie będzie połączona z ćwiczeniami! Jeśli ktoś planuje się odchudzać i pozostać przy swojej niższej wadze to musi zrezygnować ze swoich "złych" nawyków żywieniowych, ćwiczyć prznajmniej trzy razy w tygodniu po godzinie, dużo spacerować i pić 1-2 l. wody. Niby tak mało, a jednak tak wiele. Ten kto próbował się przestawić na "inne życie" wie, ile to kosztuje wyrzeczeń ... Efekt murowany. Cytuj
Marcin Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Popieram - miałem jeden fajny rok w życiu, kiedy to tak właśnie robiłem i schudłem oj... baardzo dużo kilogramów - ale niestety - nie dałem rady i straciłem 80% tego zysku :D Ale Wam życzę PEŁNEGO powodzenia :D 1 Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak tu można mówić o odchudzaniu ,jeżeli na naszym forum są tak pyszne przepisy na ciasta i nie tylko. A my jesteśmy małe łakomczuszki i odmówić sobie to żal. :-D :-D :-D Pozdrawiam Cytuj
Bozi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 DIETA_NA_PRZEMIAN__MATERII.doc Dietę na przemianę materii przekazuję w załączniku Jeżeli będa pytania na każde odpowiem.W dniu wczorajszym zakończyłem dietę po roku czasu i ubyło 9 kilo.Przez długi okres utrzymywałem uzyskaną wagę,ale słodycze ,piwko i tam inne (.....) tochę zachwiały tą równowagą.Dlatego stanowczo odradzam. Jak tu można mówić o odchudzaniu ,jeżeli na naszym forum są tak pyszne przepisy na ciasta i nie tylko. A my jesteśmy małe łakomczuszki i odmówić sobie to żal. :-D :-D :-D Pozdrawiam Dlatego Gosiek trzeba dużo silnej woli (teraz to rozumiem i doceniam) a tymi wspaniałościami można uszczęśliwiać najbliższych i nie tylko. Cytuj
aida Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Bozi! tak czekałam na to CUDO a to nic innego jak kopenhaska :-D Cytuj
Bozi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Bozi! tak czekałam na to CUDO a to nic innego jak kopenhaska :-D Jest mi bardzo przykro że Cie zawiodłem.Jak wcześniej pisałem otrzymałem od lekarza który ją stosował.Ja jestem zadowolony. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 W dniu wczorajszym zakończyłem dietę po roku czasu i ubyło 9 kilo. Bozi to ty tak przez rok?? Cytuj
Bozi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Bozi to ty tak przez rok?? troche więcej i.......... Cytuj
Krystyna68 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 dzięki bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi