aneta26 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 3SZKL MĄKI 1/2 SZKL CUKRU 3 ŁYŻKI ŚMIETANY 20DAG MARGARYNY 2ŁYŻECZKI SODY 2JAJKA 2ŁYŻKI MIODU ZAGNIEŚĆ CIASTO, PODZIELIĆ NA NA 3 CZĘŚCI. UPIEC 2 PLACKI A 3 Z MASĄ ORZECHOWĄ MASA ORZECHOWA 20DAG ORZECHÓW 13DAG MARGARYNY 1/2SZKL CUKRU 2 ŁYŻKI MIODU ORZECHY POSIEKAĆ I Z POZOSTAŁYMI SKŁADNIKAMI SMAŻYĆ PRZEZ 5 MIN. GORĄCĄ MASĘ PRZEŁOŻYĆ NA 3 PLACEK NA WIERZCH I UPIEC MASA JABŁKOWA 11MAŁYCH JABŁEK GALARETKA NAJLEPIEJ CYTRYNOWA OBRANE I STARTE JABŁKA PRZESMAŻYĆ POD KONIEC DODAĆ GALARETKĘ I GORĄCĄ MASĄ PRZEŁOŻYĆ PLACKI. PYCHOTA WŁAŚNIE KONSUMUJĘ DO MAŁEJ CZARNEJ :lol: Cytuj
teresap Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 No upiekłam ten snikers z jabłkami i na początku myślałam że ” klapa „ ale nie jest źle Koniecznie trzeba upiec dzień wcześniej i jest dobre i inne Cytuj
figiel Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 To samo ciasto ,tylko do przełozenia dodatkowo krem budyniowy .Ciasto nie za słodkie dzieki masie jabłkowej .Polecam ! Cytuj
andy8 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ale cudne te orzeszki-super ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ciasto bardzo korzystnie się prezentuje. Cytuj
figiel Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dziewczyny dzięki ,to ciasto jest warte wypróbowania .......tylko musi trochę poleżakować ,żeby zmiekło .Widziałam tutaj snikersa z masą serową , chciałabym go tez kiedyś wypróbować . Pozdrawiam !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi