jadzia1956 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam, szukam restauracji japońskich oferujących sushi w Kielcach lub w Krakowie. Jeśli ktoś się orjętuje, to proszę o namiar. Interesuje mnie również punkt sprzedaży sushi (jakiś sklep, gdzie na pewno jest). z góry dziękuję i pozdrawiam. Wesołych Świąt i Smaczny.pl'ego jajka :lol: Cytuj
DeLarge Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 w Krakowie: SUSHI BAR Kraków, Rynek Główny 19 tel. 429 52 99, fax 431 92 20 www.wentzl.pl DONG YANG 31-101 Kraków ul. Straszewskiego 16 tel./fax (12) 422 48 93 https://www.krakow.zaprasza.net/restauracja/dong_yang/ Edo Sushi Bar, ul. Bożego Ciała 3 Cytuj
jadzia1956 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 dziękuję bardzo za odpowiedź. pozdrawiam i wesołych świąt ! Cytuj
Gość piorko Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ja bym poprosiła o namiary na jakieś restauracje w Warszawie, tylko może tak ze średniej półki żeby cena była przystępna. Ktoś mi mówił że jest bar w którym ceny są takie że można się normalnie lunchować ale nie pamiętam kto i gdzie to było.. :grin: Może wy mi pomożecie? A co do kupowania sushi to najlepiej kupić materiały i robić samemy, gotowe zestawy widziałam w almie ale to były mrożonki i wyglądaly odrzucająco.... Cytuj
Gość martac Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Witam, Niektóre składniki można śmiało kupować przez internet np ryż, algi, ocet itp. czyli to co trzyma się dłużej. Niestety największy problem jest z rybką - nawet w Szczecinie nie ma gdzie kupić świeżej rybki - wszystkie leżakują i tylko święci wiedzą ile Cytuj
Smakija Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Postanowilam odświeżyć temat bo wydał mi się bardzo na czasie. Jeśli chodzi o sushi jest go na rynku teraz bardzo dużo. Coraz więcej osób przekonało się do tego pysznego jedzenia. Można je dostać zarówno w restauracjach jak i sklepach w postaci gotowych zestawów. Ale można je robić także samemu we własnym domu. Sushi to fajna potrafa na imprezy, albo na romantyczną kolacje. A zrobienie wcale nie jest trudne. *** Ktoś z was potrafi zrobić takie pyszności sam ? Edytowane 28 Lutego 2014 przez Marcin Film usunięty ze względu na komercyjny charakter Cytuj
Rudolf Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Jadłem w restauracji 3 razy i 2 razy kucharz się nie spisał i podał mi niedobre danie a za trzecim razem spisał się rewelacyjnie i było bardzo smaczne. Jadłem z łososiem oraz z krewetkami, maki sushi. Ale najlepsze jakie jadłem to te zrobione z moją dziewczyną, kupiłem jej taki zestaw do sushi który zawierał potrzebne do tego składniki, można je kupić oddzielnie np w carrefourze ale wtedy wyjdzie drożej. Sushi wyszło rewelacyjne, nie jest to wcale trudne, na początku nie wychodzi takie ładne jak w restauracji w której jadłem ale na pewno smaczniejsze. Polecam zakupić ten zestaw jeśli lubicie Sushi, wyjdzie taniej i smaczniej. Cytuj
Solarinac Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja kupuje w Piotrze i Pawle, albo auchanie. Cytuj
trzykroki Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Cytuj A w Częstochowie jakieś dobre sushi gdzieś można zjeść? Na fejsie wyświetliło mi się jakieś Koku (facebook.com/koku.sushi.czestochowa), ale nikt z moich znajomych tam nie był i nie wiem, czy mam iść tam pierwsza na "zwiady"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi