Jamaica Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam :D Jestem nowa na tej stronce, więc pomyślałam sobie,że wypadałoby się przywitać ze wszystkimi, co też właśnie czynię :D Właściwie stronkę odwiedzam już od dawna, ale dopiero dziś zebrałam się w sobie, aby się zalogować. Mam nadzieję,że uda mi się wnieść do niej coś od siebie tak, aby też mieć wkład w to, jaka jest świetna! Jeszcze raz witam wszystkich, pozdrawiam serdecznie i...do następnego zalogowania :-) Cytuj
baśka96 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witaj Jamaica, fajnie że dołaczyłaś do nas.Pozdrawiam. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 witaj w klubie i pozdrawiam :D Cytuj
monilek26 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jamaica witamy w naszym gronie :D Twoje przepisy są bardzo interesujące. Pozdrawiam Cytuj
Magdalena Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witaj Gorąco Jamajko!!! Cieszę się że zagościłaś na smacznym ,znam Twoje pyszne przepisy warte polecenia, z wż .Pozdrawiam Mgdalena !!! :D Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam Cię Jamaica bardzo serdecznie na Forum Smacznego :D Widzę, że dodałaś wiele ciekawych przepisów. Osobiście zainteresował mnie przepis na Mazurka z pysznym kremem, i mam zamiar go wypróbować na Święta. Dziękuję za przepisy i pozdrawiam :D Dorota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi