Wilk Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Czy można biszkopt przekroić na pół i pomiędzy jego warstwy dać część masy cytrynowej? Czy też lepiej żeby był on w całości? Cytuj
elunia.o Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Dawno nie jadłam tak pysznego ciasta! Rewelacja ;) ;) ;) .Daję 5 Cytuj
Yola79 Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 właśnie zrobiłam to ciasto. Z lekką modyfikacją typu: żółtka wymieszane z masą cytrynową i ugotowane, i cukier dopiero do masła dodałam ale następnym razem zrobie zgodnie z przepisem. Orzeźwiające i nietypowe w smaku. Na lato jak znalazł. Przepis zagości u nas na stałe. dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.