ina12 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Śliczny, czekoladki owoce morza kupuję w Lidlu, rybek nie widziałam w sprzedaży. Cytuj
agadab Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Po prostu rewelacja! a jak zrobić tą niebiesko-zieloną wodę? Cytuj
mart Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Halinko czekoladki-owoce morza sa kupowane ale reszte dekoracji zrobilam sama z masy marshmallow,do tego rybki barwiłam na rozne kolory. Agadab kolor uzyskałam dzieki barwnikom spozywczym,piekne kolory wychodza a do tego fajna zabawa :mrgreen: Dziekuje za pochwały! Cytuj
basga Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zrobiłam wczoraj to ciacho-placki rzeczywiście bardzo cieniutkie wychodzą a w smaku przypomina w-z. Zamiast śmietan-fixów użyłam bitej śmietany z odrobiną rozpuszczonej żelatyny. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Basiu to chyba się umówiłyśmy i zrobiłyśmy to samo :oops: Emil zabrał kawałek do Agi > gdyby nie było smaczne to na bank by nie zabrał :-( Nic więcej nie dodam :mrgreen: Same oceńcie :D Cytuj
mart Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 basqa super Ci wyszła ta kinder kanapka,pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi