Bernimek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Gosiu! Zgodnie z twoją sugestią podałam placki ziemniaczane z cukrem i śmietanką, od tego czasu Moja córcia już z innym dodatkiem placków nie jada ... :-D :-D :-D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam Bernimku, bardzo się cieszę że placki na słodko smakowały. :-D :-D :-D Pozdrawiam serdecznie Cytuj
krysia50 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A jedliście kiedyś placki ziemniaczane z przyprawą do potraw w płynie Knorr - radzę spróbować. Cytuj
Iwoncia Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Wykorzystałam właśnie dziś Pani przepis Kopytka wyszły takie jak powinny.Serdecznie dziękuję Podam je mojej Rodzince również na słodko. Pomyślałam że będą jak leniwe- posypane twarogiem,cukrem i polane masełkiem z bułeczką tartą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi