didloo Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 W wielu przepisach na masy, czy tez gotowe desery zaleca się dodanie surowych żółtek bąź nawet całych jaj. Powiedzcie , jak uchronić się przed salmonellą? Słyszałam, że jajka wpierw myje się wodą z detergentem? Czy to wystarczy?! :D Cytuj
agnieszka Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 jaja musisz sparzyc porządnie wrzątkiem....a ja osobiscie urzywam do kremow jaj swojskich,,,jestem za nie pewniejsza :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.