Jamaica Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 -6 kromek czerstwego chleba -1 jajo -kieliszek czerwonego wina -2 łyżki bułki tartej -2 łyżki cukru -cynamon -masło do smażenia Kromki chleba namoczyć w winie. Gdy już nasiąkna panierować je w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym masełku na złoty kolor z obu stron. Gotowe danie posypać cukrem i cynamonem. Zapewniam-pyszne jest :D Smacznego!!! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam ! Mój syn jest wielbicielem tego typu grzanek i robi podobnie tylko bez wina i bułki tartej, potrafi tak co dziennie a zapach rozchodzący się po mieszkaniu jest niesamowity :lol: Powiedziałam Mu że to powinno byc karalne jeśli się to robi po 22 godzinie :lol: Polecam naprawdę pyszne!!! Z winem musimy spróbowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.