Jamaica Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 -1 jogutr naturalny -1 łyżeczka ostrej musztardy -1 łyżeczka miodu -szczypta cynamonu -szczypta estragonu -szczypta kurkumy -szczypta chili -szczypta mielonej gałki muszkatałowej Jogurt wymieszać ze wszystkimi przuprawami. Schłodzić w lodówce przez 15-25 minut. Podawać z czym dusza zapragnie :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam W sobotę planujemy zrobić grilla i ognisko więc myślę,że takie dipy będą jak najbardziej na miejscu do mięs i kiełbasek z ogniska. Pozdrawiam :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.