biedroneczka Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zrobiłam Twojego kurczaczka Jamaica i bardzo nam smakował. Dodałam trochę groszku i też był pyszny. Dziękuję za przepisi pozdrawiam Cytuj
Jolanta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Ja dzis tez zrobilam tego kurczaczka na obiad tylko bez ryzu bo moja corcia go nie lubi :-D ale za to kurczak na wszystkim smakowal i juz mi powiedzieli zeby czesciej go robic :-D [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
klaudus69 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 witam, w sobote mam zamiar przygotowac to mojemu chlopakowi, miejmy nadzieje ze mi sie uda :P dzieki za przepis, na pewno bedzie pyszne :P Cytuj
minia51 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dzisiaj zrobiłam tego kurczaka. Jest pyszny, niewiele roboty przy nim. nie raz i nie dwa zagości na naszym stole. Dziękuję za przepis Cytuj
mart Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jamaico super danie,robilam juz i z kukurydza i z samym groszkiem,oraz z tym i z tym.Wszystkie pycha! Dla mnie najlepsze z samym groszkiem ale to rzecz gustu.Polecam!!!!!!!! Cytuj
Annar Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Bardzo dobry jest ten kurczak, wczoraj go zrobiłam. Teraz wejdzie już na stałe do naszego menu :-) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wczoraj miałam mało czasu i pomyslałam o czymś szybkim. Zrobiłam tę potrawkę - bardzo nam smakowała. Cytuj
Gość Narashikamaru Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Danie jest genialne, jesteś wyśmienitym kucharzem! Cytuj
dwoinka Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zachęcona przepisem i pozytywnym komentarzami zrobiłam dziś tego kurczaczka i muszę powiedzieć, że jest naprawdę pyszny ;) Podałam go z ryżem mieszając wcześniej ze wszystkim na patelni. Przepis bardzo prosty i smaczny, polecam! ;) Cytuj
broker Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Dzięki za przepis! :D Bardzo smaczne danie. Cytuj
Kaliope Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Bardzo smaczne danie. Rodzinka zadowolona bo wszyscy lubimy kukurydzę. Dzięki za ciekawy przepis i pozdrawiam ;) Cytuj
Behatka1 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Rewelacyjne szybkie danie, a w dodatku bardzo smaczne. Już jest w moim zeszycie ;) Cytuj
Karolajka1986 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pychotka!!!! Teraz mam wakacje i serwowanie obiadków mojej rodzince przypadło na mnie;) cóż nie ubolewam nad tym, bo bardzo lubię to robić, gotowanie to moje hobby! BAAAAAAAAAARDZO dziękuję za ten cudowny przepis! wszystkie zresztą się przydają:-D Dzięki jeszcze raz! Pozdrawiam! Cytuj
Stokrotka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jestem zachwycona tą potrawą. Zrobiłam ją na dzisiejszy obiad i wszystkim bardzo smakowała. Szybko się ją robi i równie szybko znika z talerzy. Następnym razem dodam jeszcze groszek, ciekawa jestem jak będzie smakować :-D Dziękuję za pyszny przepis i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi