1bubcia36 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 witam,ja tez chciałam podziekować za wspaniały przepis!zrobiłam to danie dzisiaj na kolacyjke-PYCHOTKA Cytuj
Anooosia Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Kurczak jest przepyszny :lol: Cytuj
Tulsa Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Danie jest przepyszne,a także szybkie i proste.Kurczaka robiłam już wielokrotnie i na pewno jeszcze nieraz będę go przygotowywać. ;) Cytuj
mydlo-powidlo Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Super pomysł! Szybko, łatwo i pysznie:) Dzięki wielkie! Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, skusiłam się i ja :D na tego kurczaczka i powiem rewelacja - rodzince bardzo smakowało i pytali o jeszcze :) Jamaica bardzo dziękuję za przepis, serdecznie Cię pozdrawiam, a przepis gorąco polecam :) Cytuj
jazzu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 pysznie to wyglada, trzeba spróbować :mrgreen: Cytuj
ManiekStryj Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Przepis wspaniały dzisiaj zrobiłem i powiem Ci że jest Przepyszne dodaje do swojego Menu to jedzonko jako drobną przekąskę dla znajomych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi