basga Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja piekłam napewno w dużo większej. INO-zmierzyłam moją formę-ma 35x22,tylko tej używam bo jest silikonowa,no i mam jeszcze keksówki. Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja też przechowywałam w lodówce. Basiu Dziękuję moja forma to 24x36, a w górę już większy jest rozmiar. Najważniejsze że ciasto jest pyszne. Cytuj
basga Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Po długiej przerwie upiekłam dziś to ciacho. Mniamniuśne :grin: ,chociaż malutki zakalec mi wyszedł :grin: Cytuj
margheritac Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Czesc, upieklam dzis Twoja kremowka i mysle ze trzeba uzupelnic przepis o to jaki powinien byc uzyty budyn do masy budyniowej. Ja uzylam ten bez cukru i to popsulo troche smak placka. Nastepnym razem uzyje zarowno budyn z cukrem jak i zrobie troche wiecej kremu budyniowego, ktorego jak dla mnie bylo za malo.pozdrawiam!!! Cytuj
Elisabeth Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 w tym tygodni ho zrobila dwa raza ,jeden puding kakaowi,i kokos...a drugi z 1 i pul litra mleczka a 5 paczkov pudingu smietankowiego, nedala jestem kokosu,ale orzechy Cytuj
kofik Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Ja tez robilam kiedys taka kremowke, szybko i łatwo i jak dla mnie pycha ale u mnie w domu nie lubią kokosow... Cytuj
Jolanta Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Dziewczyny tak zachwalacie ta kremowke i musze ja zrobic,ale nie wiem czy dobrze zrozumialam,ze ciasto piecze sie z tymi masami :) .Moze to smieszne,ale jestem troche zmeczona i nie mysle tak jak potrzeba wiec prosze o pomoc bo chce ja zrobic w sobote.Pozdrawiam :P . Cytuj
Edytka78 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Pozwolę sobie odpowiedźieć bo piekłam kremówkę i uważam że jest pyszna, nie za słodka dardzo dobra do kawki. Tak ciasto piecze się ze wszystkim razem czyli kruchy spód, na niego gorący budyń, a na wystudzony budyń piana z wiórkami i margaryną (chociaż ja muszę się przyznać wyłożyłam pianę z wiórkami na borący budyń i też było ok nic się nie stało z tą pianą). Dzięki za super przepis. Pozdrawiam ;) Cytuj
Jolanta Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Oczywiscie pieklam smakowalo ale chyba na nastepny raz dam tylko dwa budynie bo dla mnie troche byl za sztywny ten budyn ja stalo ciasto w lodowce.Pozdrowionka. ;) . Cytuj
Justyna.K Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 ciasto b.dobre polecam Cytuj
andy8 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Justynko ale pyszne to ciasto ci się udało Cytuj
asienka19873 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 hej dziewczyny ja tez pieklam kremowke,mam taki przepisik w domu, ale to jednak nie moj guscik :) ale moim domownikom bardzo smakuje to ciacho i pieke je chetnie dla innych :evil: Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 W końcu i ja zdecydowałam się upiec to ciasto...siedzi sobie teraz w piekarniku :) Napiszę po degustacji o efektach smakowych :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Ciasto bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu...rodzinka zadowolona i proszą,żeby częściej go piec...nie jest mocno słodkie i to dlatego :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.