Dorota Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam, ja też się skusiłam na to ciasto - wyszło super - bardzo smaczne i co ważne szybkie do przygotowania 🙂 Jamaico ślicznie dziękuję za ten przepis :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja piekłam to ciasto 2 tygodnie temu,bo miałam gości,a Dorunia przypomniała mi przepis :-) Znów potwierdzę-pyszne i szybkie ciasto. Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mnie też zachęcił post Doruni, bo zapomniał sobie o tym ciasteczku, ale naprawdę jest super w smaku, i można powiedzieć, że to ciasto dla zapracowanych :biggrin: Dzięki Doruniu, że nam przypominasz i podpowiadasz, co by tu upiec 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Bardzo proszę kobietki :) ...ja znowu będę piekła to ciasto...siostrzenica zapowiedziała się na niedzielę i poprosiła o kremówkę :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi