Dorota Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Katarzynko, a czym polałaś to ciasto :-D Potrzebna jest na nie jakaś polewa (np. czekoladowa lub roztopione krówki), czy bez polewy też ładnie się prezentuje i smakuje :-D :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dorotko! Upiekłam biszkopt jak zwykle, podzieliłam go na 4 plastry na dwóch zrobiłam lodowca, a pozostałe dwa zostawiłam do Krówki . Pierwszy nasączyłam posmarowałam powidłami, posypałam orzechami i wyłożyłam krem, który przykryłam drugim nasączonym biszkoptem posmarowałam lekko polewa czekoladową :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.