ania320 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 :D witam serdecznie podaję wam przepis sałatki od mojej teściowej puszka kukurydzy, puszka ananasa , słoik konserwowanego selera , 3 ugotowane jajka , pół pory, 2 ogórki korniszone sól , pieprz, oraz majonez pokroić pomieszać i gotowe jest dobra polecam pozdrawiam Cytuj
Bernimek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zapowiada się pyszniutko .... ! Zrobię ją na niedzielne śniadanko! Cytuj
ania320 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 :D smakowała sałatka ? pozdrawiam Cytuj
Bernimek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Sałatka smakowała bardzo !!! Właśnie wydrukowałam przepis, bo chcę ją przyrządzić na dzisiejsze spotkanie ze znajomymi. Cytuj
wikimaki Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Salatka super godna uwagi .Jeszcze czuję ten smak .Będzie poprawka .zrobię jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz .Pa .wikimaki. Cytuj
ania320 Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :-) witam ciesze sie bardzo ze sałatka smakowała całuski Cytuj
sylwuśka Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Hej sluchajcie czy do salatek seler się kroji /????i powiedzcie mi rónież czy przepukujecie go wodą ???? Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Ja taki seler ze słoiczka dokładnie odciskam z zalewy i dodaje sałatki, nie przepłukuję go wodą i nie kroję :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi