Marcin Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jak zauważyliście nasze forum zmieniło trochę wygląd. Zmieniliśmy skrypt na którym działa nasze forum na Invision Power Board. Skrypt ten powinien zapewnić szybsze i lepsze działanie forum. Ma także więcej opcji (m.in. możliwe stanie się podzielenie forum Wasze Przepisy na podfora (Sałatki, Ciasta itp)). Nie przerażajcie się także wyglądem forum - już wkrótce wróci do normy :D Mam nadzieję, że zmiany się Wam spodobają. Pozdrawiam Marcin Cytuj
monilek26 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ale zaskoczenie!!!! Nie umiem sie tutaj odnalezć :D Dobrze, że wygląd naszego forum juz niedługo wróci do normy, bo minęłoby sporo czasu zanim byśmy się do niego przyzwyczaili. Pozdrawiam Cytuj
ali Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ale zaskoczenie!!!! Nie umiem sie tutaj odnalezć :D Dobrze, że wygląd naszego forum juz niedługo wróci do normy, bo minęłoby sporo czasu zanim byśmy się do niego przyzwyczaili. Pozdrawiam Nie umiem się też znaleźć, nie umiem wysłać wiadomości, nic nie umiem. Marcinie, może słówko instrukcji jak się tu poruszać, proszę! Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Z góry przepraszam - myślę, że niedogodności są chwilowe (m.in. niektóre teksty są po angielsku). Dajcie mi 1-2 dni i wszystko upodobni się do tego co było - + sporo nowości. Między innymi: - możliwość prowadzenia "smacznego" bloga :D - na stronie for i tematów znajduje się informacja kto przegląda stronę - ciekawa informacja, wiesz kto czyta to co Ty :-) - posortujemy przepisy na forum Wasze przepisy - można oceniać przepisy na forum - możliwość dodania szybkiej odpowiedzi i szybkiej edycji posta O wszystkich zmianach będe informował. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaimy do nowego forum i jego zalety przeważą stare przyzwyczajenia :D Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za niedogodności. " Cytuj
DeLarge Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 szok szok szok...trzeba się przyzwyczaić do nowego wystroju Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Najpóźniej w sobotę zobaczycie nową odsłonę naszego forum - myślę, że będzie dużo lepiej niż było :D Jak zauważyliście rozpoczęliśmy już podział przepisów na kategorię. Można też oceniać przepisy. Cytuj
DeLarge Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 mam nadzieję że pojawi się opcja że będą od razu widoczne nowe posty Cytuj
Marcin Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 U góry jest link "Zobacz nowe posty" - czy o to chodzi? Cytuj
monilek26 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Aż mi się buzia uśmiechnęła gdy zobaczyłam, że nasze forum powróciło do "rzeczywistości". Bardzo mi się podoba :) Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Cieszę się :) Cały czas pracuję nad wyglądem forum, ale większość "roboty" już zrobiona. Pod każdym tematem jest przycisk: "Szybko odpowiedz" - po jego naciśnięciu pod tematem otworzy się okienko w które możemy wpisać odpowiedź na dany temat - nie ma potrzeby ładowania strony od nowa jeżeli chcemy tylko odpowiedzieć parę słów w temacie. Cytuj
monilek26 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Muszę przyznać, że zrobiliście "kawał dobrej roboty". Moje gratulacje i serdeczne pozdrowienia dla Was Cytuj
M@lgosia Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Nowa wersja forum bardzo mi sie podoba, bo jest ono zdecydowanie prostsze w użytkowaniu i bardziej przejrzyste:) Pozdrawiam wszystkich fanow Smacznego!!! Cytuj
Jamaica Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jestem pod wrażeniem :) Ogromne zmiany tu zaszły i to oczywiście na lepsze! Na razie najbardziej się ucieszyłam z tego,że przepisy są podzielone na kategorie. To bardzo ułatwi nam życie :) Jeśli chodzi o pozostałe opcje to jeszcze nie do końca się tu odnalazłam (nie ma to jak być komputerowym "geniuszem" :oops: ), ale jestem pewna, że też są super! Brawo! Cytuj
Jola_A. Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No szczerze mowiac coraz lepsza stronka,niestety jeszcze sie troszke gubie,powoli rozszyfrowuje co i jak. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi