Dany Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Biedronka polepszyła asortyment jak również mocno go rozszerzyła. Wszystko co jest mi potrzebne to tam znajdę. Przed Biedronką, do której chodzę na szczęście umieścili bankomat, więc w razie braku gotówki można skorzystać z niego. Cytuj
Basia K Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Biedronkę mam blisko domu.Lubię tam kupowac.Przyzwyczaiłam się już do ich produktów. Bliżej mam do Polo Marketu,ale jakoś rzadziej tam zachodzę.Wstępuję jedynie,gdy są jakieś promocje cenowe (często na mięso). Do dużych hiper- super- marketów rzadko jeżdżę....za dużo pieniędzy tam zostawiam :/ Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Basiu, ja też omijam supermarkety z takiego samego powodu :grin: (chociaż fajnie się tam kupuje bo jest duży wybór, ale z drugiej strony taki duży wybór to też niedobrze, bo nie można się potem zdecydować, i tak źle i tak niedobrze :) ) Cytuj
Elizabethh Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja najczęściej zakupy robię w Biedronce, ale jeśli chodzi o chemie to zdecydowanie Rossman, a wędliny i mięso w sprawdzonym sklepie mięsnym. Biedronkę cenię za ceny przede wszystkim, ale tez za to, ze nie jest to jakiś wielki hipermarket, tylko praktycznie same potrzebne rzeczy. Zresztą maja w ofercie wiele produktów pod swoją marką, które są bardzo smaczne a patrząc na ich skład nie zawsze znajdziemy tam same polepszacze, chociaż wiadomo, ze jeśli np. będzie to zapiekanka, to pewnie tak będzie. Dla mnie też minusem natomiast jest, ze nie można tam płacić kartą, ale nie wiem czy tylko tu gdzie mieszkam (i mieszkałam), ale z tego co zauważyłam, to pod większością Biedronek są bankomaty, więc ranga problemu staje się mniejsza :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi