Jola_A. Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 3 torebki ryzu - ugotowac 1 marchewka - zetrzec na tarce o grubych oczkach 1 por - pokroic w krazki 1 papryka -pokroic w kostke 1 puszka kukurydzy Marchewke,por i papryke podsmazyc na masle,dodac kukurydze,wsypac ugotowany goracy ryz,przyprawic sola i pieprzem.Podawac z miesem i surowka. :) Smacznego!!! Cytuj
Bernimek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jadałam taki ryż z warzywami w jakiejś knajpce chińskiej - bardzo mi smakował ... Z pewnością wypróbuję Twój przepis Jolu ! Cytuj
monilek26 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dziś zaserwowałam rodzince ten ryż na obiad - byli zachwyceni. Naprawdę jest to bardzo dobry dodatek do mięs. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam :) W najbliższym czasie zrobię ten ryż z warzywami swojej rodzince,może nawet jutro na obiad z jakimś mięskiem. Pozdrawiam :) :) :P Cytuj
asienka77 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 A ja proponuję ugotować ryż w kostce rosołowej knorra (bulion z oliwą z oliwek z ziołami). Ryż dodatkowo zyskuje na smaku. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Witam :) Zrobiłam ryż wedłóg tego przepisu i bardzo nam wszystkim smakował,podałam go z pieczenią wołową.Myślę,że będzie częściej gościł na naszym stole.Dziękuję za fajny przepis. Pozdrawiam :) :) :P Cytuj
zuziorek Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ryż super nie tylko jako dodatek ale również jako samodzielny posiłek np. dla odchudzających... :wink: Cytuj
apsik Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Oj,na pewno wypróbuje bo uwielbiam ryż,wyglądo smacznie. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Zuziorku dzięki za umieszczenie zdjecia. Pozdrawiam. Cytuj
renigliwice Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 A Tobie Jolu dziękuję za podzielenie się tym przepisem. PYCHOTKA! ! ! :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi