Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to przepis od mojej znajomej zrobił furrorę na polowaniu Słonina cienka ok 30 dkg (bez skóry) Delikat Knor do mięs czerwony 1/2 główki czosnku Słoninę gotujemy aż będzie miękka i szklista ale nie rozpadająca się. Po wyjęciu przestudzamy i całą dokładnie nacieramy przyprawą Delikat oraz okładamy czosnkiem pociętym w cienkie talarki (z przeciskanym nie jest tak estetyczne) wszystkie powierzchnie. Owijamy folią aluminiową i na 10 h do lodówki. Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem i ogórkiem kiszonym. UWAGA! Należy kroić bardzo cienko.

  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.