Joanna Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 W Łódzkim Klubie Biznesu odbędą się trzecie eliminacje regionalne konkursu na najlepsze dania ze ślimaka. Poprzednie eliminacje dla woj. pomorskiego i zachodnio - pomorskiego wygrała Perliczka faszerowana gęsią wątróbką i ślimakami na soczewicy i puree z kasztanami - przygotowana przez kucharzy Hotelu Nadmorskiego z Gdyni. Ciekawe jakie popisy kreatywności ze ślimakiem w roli głównej przyjdzie nam degustować w Łodzi. Wszystkich smakoszy serdecznie zapraszam! Również na www.slimaki.com.pl po relacje i przepisy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.