Jola_A. Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 chciałam jeszcze powiedzieć ze ta pizza jest także bardzo dobra kiedy zamiast miesa wieprzowego damy pokrojone piersi z kurczaka :D Skad wiedzialas , ze o tym myslalam ?? hehehe Cytuj
arabika Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Skad wiedzialas , ze o tym myslalam ?? hehehe [/quote Czytam w Twoich myslach :D Wiesz przeciez Jolu że ostatnio rozumiemy się bez słów :D Cytuj
Jola_A. Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wiem, wiem. kolejny plus smacznego, poznaje sie ciekawych ludzi. :D Cytuj
arabika Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wiem, wiem. kolejny plus smacznego, poznaje sie ciekawych ludzi. :D Jestem tego samego zdania :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi