ina12 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ozdabim szklanki do picia napojów przez słomkę w następujacy sposób: w naczyniu ( małej miseczce) jednym rozbijam widelcem białko, do drugiego wsypuję cukier kryształ. Górną część (brzeg) szklanki maczam w białku, a następnie w cukrze. poczekać aż zaschnie cukier i dekoracja jest gotowa. ina12 Cytuj
DeLarge Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ozdabim szklanki do picia napojów przez słomkę w następujacy sposób: w naczyniu ( małej miseczce) jednym rozbijam widelcem białko, do drugiego wsypuję cukier kryształ. Górną część (brzeg) szklanki maczam w białku, a następnie w cukrze. poczekać aż zaschnie cukier i dekoracja jest gotowa. ina12 ja zamiast białka w takich sytuacjach używam soku z cytryny Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Moja mama zamiast białek i soku z cytryny używała tężejącej galaretki np. wiśniowej (wtedy ozdoba była kolorowa). Ile 'smakoszy' tyle pomysłów :) Cytuj
basga Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Moja mama zamiast białek i soku z cytryny używała tężejącej galaretki np. wiśniowej (wtedy ozdoba była kolorowa). Ile 'smakoszy' tyle pomysłów :-D o cukrze,białku i cytrynie słyszalam ale z tą galaretka to rewelacja,dzięki. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Moja mama zamiast białek i soku z cytryny używała tężejącej galaretki np. wiśniowej (wtedy ozdoba była kolorowa). Ile 'smakoszy' tyle pomysłów :grin: no, no coraz bardziej zaczyna mi się podobać to forum.Świetny pomysł :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi