Dorota Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No właśnie, tak to już jest z tymi kasztankami :D szybko się je robi, i równie szybko znikają :D??: :-) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ina stokrotnie dziękuję za ten przepis. X lat temu moja mama robiła kasztanki, ale ze względu na to że wtedy byłam mała dawano mi tylko kasztanka i więcej nie było mowy ze względu na alkohol , kiedy po latach już mogłam mama zapodziała gdzieś przepis, a ja szukałam wszędzie bez powodzenia, aż tu nagle dziś przypadkiem aż :roll: :oops: nareszcie :oops: DZIEEEEEEKKKIIII polecam wszystkim kto jeszcze nie jadł super Cytuj
aniela Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Halinko, mozesz podac ile wazy taka jedna paczka herbatnikow ktora uzywasz na te kasztanki? Mam na cos ochote a czegos takiego jeszcze nie mialam okazji sprobowac. Z gory ogromne dzieki, majka Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Majko jedna paczka waży 10 dag. Pozdrawiam Cytuj
aniela Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Halinko!!! Jeszcze raz przeogromne dzieki za szybka odpowiedz. W miedzy czasie kupilam herbatniki i juz lece robic niespodzianke swoim dzieciom. Jutro dam znac o ich jakosci. U nas zasypalo, wiec zycze wszystkim cieplych wieczorow. majka Cytuj
bozena Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Halinko mozesz napisac mi ile paczka herbatnikow ma gram?juz jadlam je w dziecinstwie niezapomnialam ich smaku na prawde jestes fantastyczna gospodynia bo twoje recepty sa super :roll: :oops: :oops: juz znalazlam ile gram ma jedna paczka pozdrawiam Cytuj
aniela Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Halinko! Takie cudo jadlam po raz pierwszy w zyciu i moje dzieci tez!!! Mialy ogromna frajde jak rano w lodowce znalazly te "kasztanki", a poniewaz nie majac spiritusu dalam amaretto podwona porcje, wiec rozkoszy nie bylo konca. Zostawlili mi dwie a reszte zabrali z soba na uczelnie. DZIEKI !!!!! majka Cytuj
ina12 Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Witaj Majko, bardzo się ucieszyłam że Tobie i dzieciom smakowały kasztanki. Mnie tą dobrą nowiną sprawiłaś radość. Zasyłam pozdrowienia. Halina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi