Bernimek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Sobotni poranek. Żona budzi Stefana o 7.00. > - Stefen, no Stefan, nie mam masła. Rodzina się dzisiaj zjeżdża na kolację - musze mieć masło! Słyszysz? > - A co ja na to poradzę? > - Ubieraj się i idź do sklepu. > - Ale ja nie wiem gdzie jest w sklepie masło. > - Wejdziesz, na przeciwko kasy są lodówki, w piewszej jest mleko, a w drugiej masło, idź. Stefan wstał, ubrał się poszedł do sklepu. Przeszedł obok kas, podszedł do lodówki, wyjął masło i poszedł zapłacić. Na kasie stała świetna laseczka. Stefan trochę z nią pogadał, pożartował, a dziewczyna niespodziewanie zaproponowała aby poszli do niej. Poszli ... Po upojnym popołudniu Stefan budzi się i widzi że jest przed 20.00. Wyskakuje z łóżka i pyta dziewczynę: > - Masz mąkę? > - Mam. > - To przynieś szybko i posyp mi ręcę. Dziewczyna zdziwiona przynosi mąkę i posypuje ręce Stefana po czym wybiega on z domu. W domu Stefanowi drzwi otwiera żona. > - Stefan co ty robiłeś, rodzina się zjechała, zjedliśmy kolację bez masła. Gdzie byłeś? > - Skarbie, jestem Ci winny wyjaśnienie. Otóż poszedłem do sklepu, z lodówki wyjąłem masło i poszedłem zapłacić. Na kasie stała świetna laseczka, trochę z nią pogadałem, pożartowałen, a ona mnie zaprosiła do siebie, a u niej wiadomo .... Obudziłem się i szybko przyjechałem do domu. Żona wysłuchała wszystkiego spokojnie i ze zniecierpliwieniem w głosie rozkazała > - Pokaż ręce! Stefan pokazał obsypane w mące ręce, na co żona - Pie****sz Stefan, znowu byłeś na kręglach !!! Cytuj
Zojka Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Świetny dowcip, ale się uśmiałam :) :) Cytuj
gosiek50 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Świetny dowcip. :oops: :) :oops: :) Cytuj
olka Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Super :mrgreen: :shock: :oops: - Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi