Zojka Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Witam wszystkich użytkowników serdecznie i smacznie :) ! Cytuj
Marcin Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Witamy :) Mam nadzieję, że będziesz się z nami dobrze bawić :) Cytuj
Bernimek Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Dobry zwyczaj ... się przywitaj !!! Witamy, witamy i życzymy udanych potrawek kulinarnych !!! Cytuj
gosiek50 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Witam nową forumowiczke i życzę udanych wypieków ze SMACZNYM. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Serdecznie witamy na Forum Smacznego :) :) :oops: Cytuj
monilek26 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Witamy Cię Zojko w naszym gronie :) Pozdrawiam Cytuj
Alika Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Skoro tak smacznie witacie, to i mnie moze przywitacie?:D No i ja witam Zojke :D Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam Cię Aliko na naszym forum :D :D I cieszę się, że dołączyłaś do grona Forumowiczów Smacznego :-) Cytuj
Alika Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Dorotko, ja tez sie ciesze! Serio, serio:) Baardzo podoba mi sie ta stronka. Co prawda poczatkujaca ze mnie kucharka, ale z duzym zapalem. Cytuj
Marcin Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Gratuluję zapału - w dzisiejszych czasach chęć i umiejętność gotowania niestety dotyczy coraz mniejszej liczby osób. A szkoda. Obiad ugotowany w domu smakuje o niebo lepiej :D Moje umiejętności niestety pozwalają na przygotowanie conajwyżej kolejnej wariacji tuńczyka z czymkolwiek albo jakiejś "wypasionej" jajecznicy :-) Za to mam nadzieję lepiej idzie mi tworzenie stron internetowych :-D Życzę powodzenia :D Cytuj
monilek26 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witamy Ciebie Aliko:D Napewno nie będziesz żałowała czasu spędzonego na SMACZNYM:D Pozdrawiam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam Cie Aliko i pozdrawiam. Cytuj
Alika Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Moje umiejętności niestety pozwalają na przygotowanie conajwyżej kolejnej wariacji tuńczyka ha:) Na mnie objawienie kulinarne rowniez dosyc pozno splynelo, wiec moze warto sprobowac;) Choc osobiscie nie pogardzilabym rowniez umiejetnoscia teorzenia stron internetowych :D Witajcie gosiek i monilek:) Cytuj
Bernimek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witamy gorąco w Naszym gronie! Chwile spędzone z na Tej stronie to chwile smakowite! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi