Gość gingers Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam Czy ktoś zna przepis na torcik hiszpański? Cytuj
Vjesja Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Czy to chodzi moze o bezowy tort "hiszpanski". Jesli o ten chodzi , to dysponuje przepisem. Cytuj
Gość gingers Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witaj Tak właśnie o ten przepis mi się rozchodzi. Jeżeli możesz to napisz mi go. dzięki Cytuj
Sylvi Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Cze Moze ja będę mogła Ci pomóc. Najczęściej ma się do czynienia przy robieniu kremu do bezów lub do krążków bezowych z kawowym: Składniki: 1 margaryna 1 szklanka cukru pudru do smaku kilka łyżek kawy sypanej (nie trzeba jej zalewać wrzątkiej-suchej) kilka łyżeczek wódki Przygotowanie: Margaryne połączyć z cukrem i kawą oraz wódką. Przełożyć beziki albo krążki bezowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi