pszczółka maja Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Danie jest bardzo szybkie, proste i tanie 40 dag pieczarek 8 cienkich parówek mały koncentrat pomidorowy sól, pieprz, wegeta, papryka słodka, ostra Pieczarki myjemy, kroimy w kostkę gotujemy, parówki kroimy w kostkę i wrzucamy do pieczarek, dodajemy przyprawy i na koniec koncentrat pomidorowy. Do potrawki mozna dodać również podsmażoną cebulkę. Danie podajemy z chlebem. Cytuj
DeLarge Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Pieczarki myjemy, kroimy w kostkę gotujemy, ile tej wody ma być? Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 szklanka wody powinna wystarczyć, bo w trakcie gotowania pieczarki puszczą sok. :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.