Justyna.K Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 DORUNIA OPONKI BARDZO SMACZNE [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] ODKURZYŁAM STARE PRZEPISY I CO SIĘ OKAZAŁO MIAŁAM IDENTYCZNY PRZEPIS DO CIEBIE TYLKO O JEDNO JAJKO WIĘCEJ POLECAM TEN PRZEPISIK OPONKI SĄ DELIKATNE LEKKO CHRUPIĄCE POPROSTU PYSZNE AHA I W MOIM PRZEPISIE BYŁO PÓŁ SZKL.CUKRU JA DAŁAM JEDNAK 2 ŁYŻKI.POZDRAWIAM Cytuj
zuziorek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja równiez tak jak zapowiadałam pokusiłam się o oponki. Dodałam ok 1/2 szklanki cukru pudru. Wyszły pyszne ale chyba troszeczke je za bardzo przypiekłam :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Justyno K. i zuziorku bardzo się cieszę,że wypróbowałyście oponki według mojego przepisu i że Wam smakowały.Bardzo ładne Wam wyszły.Justynko bardzo ładnie je ozdobiłaś. Pozdrawiam cieplutko :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Kasiu i Justynko efekt końcowy oponek bardzo ładny, gratuluję i POZDRAWIAM. Cytuj
zuziorek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Dziękuję Doruniu i Halinko za uznanie... Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Wielkie dzięki INO i DORUNIU.Oponek już nie ma :wink: Cytuj
elusia Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja tez piekam a raczej smazylam oponki,dodalam cukir waniliowy,zeby sie szybcij rumienily.Bardzo smakowaly i cos innego niz paczki.Dzeki za przepis.Pozdrowka. Ela z Gdanska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi