Luthien26 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Miałam kiedyś przepis na cudowny krem do tortu. Niestety gdzieś mi się zagubił :D:( a Dzień Ojca się zbliża... Czy ktoś może pomóc? Pamiętam tylko że tam była nutella i żółtka ubite na parze. A może ktoś zna inny przepis na krem z nutellą? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki:) Cytuj
Bernimek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A może dla taty upiecz ciacho autorstwa Jamaicy i jest tam krem z nutellą ... https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2194&hl= Robiłam i jest "B*O*M*B*A" ! Cytuj
Luthien26 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzięki serdeczne:):D Jak przeczytałam przepis mamie to jest gotowa wysłać mnie jeszcze do jakiegoś sklepu całodobowego po śliwki. Zanosi się na nocne pieczenie. Dziękuję serdecznie:) Cytuj
MONIKA.P Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 JA ROBIE TAKI KREM Z NUTELLĄ UBIJAM NA PARZE 4 JAJKA ZE SZKLANKA CUKRU JAK BĘDZIE GESTA I PUSZYSTA MASA TO DODAJE DO TEGO SŁOIK NUTELLI I 2 ŁYZKI KAKAO UBIJAM DALEJ NA PARZE AZ SIE NUTELLA ROZTOPI I DO TEGO DODAJĘ 2 KOSTKI MARGARYNY BIELSKIEJ I CHWILE UBIJAM.ZCIAGAM DO WYSTUDZENIA I ZGĘSTNIENIA MASY I PRZEKŁADAM PLACKI Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Moniko! Wypróbuję twój przepis na masę z nutellą ... biszkopt już się dopieka ... a na sam wierzch bita śmietanka! Cytuj
Luthien26 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzięki Moniko:) Właśnie o ten przepis mi chodziło! :-D:):-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi