Marcin Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam, Zacznę taki trochę (z pozoru może) mało kobiecy temat (a kobiety to zdecydowana większość Forumowiczów) - Mistrzostwa w piłce nożnej. Ja jestem kibicem i będę dzisiaj siedział chyba przed telewizorem (może nawet namówię Dorotę :D ). A czy Wy interesujecie się mistrzostwami? Bo ciężko jest usłyszeć dzisiaj w mediach informacje o czym innym :D. Jak oceniacie szanse "Naszych"? Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No to już czuję się namówiona :D Mogę powiedzieć, że wstępnie już się przygotowałam do oglądania meczu … przed chwileczka kupiłam duże pączusie posypane cukrem pudrem w tzw. „łatki”, (posypane w taki sposób że pączek przypomina piłkę :-) :D :-D ) Cytuj
monilek26 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ciężki miesiąc nas czeka... :D Na całe szczęście mój mąż nie ogląda namiętnie wszystkich meczy. Interesuje się tylko tymi w których uczestniczy Polska. Właśnie gramy z Ekwadorem no i zobaczymy co z tego będzie......Tak jak wszyscy trzymamy kciuki za naszych. Cytuj
arabika Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niestety mój mąż będzie ogladał wiekszość meczy , natmiast największe emocje towarzyszyć mu bedą ogladając i kibicując naszej reprezentacji Mnie to nie wogóle nie rusza , dlatego dobrze ze mamy dwa telewizory bo inaczej w domu była by wojna :D :D Cytuj
Bernimek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mój mąż, z kolei, jest zagorzałym fanem ... samochodów i wszelkich sportów z nimi związanych. Nie grozi mi więc namiętność futbolowa. A sama nie mam czasu na oglądanie meczów - zadowalam się ewentualnie skrótami i konkretnym końcowym wynikiem. Choć za wiele Nasi nie zwojują to jednak nadzieja pozostaje i trzymam za Polską reprezentacją kciuki! Pozdrawiam cieplutko !!! Cytuj
gosiek50 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mój mąż namiętnie ogląda sport,ale ja się już przyzwyczaiłam ,na ten czas mam zaplanowane prace w kuchni , właśnie piecze się ciasto i obiad na następny dzień ,no i zostaje mi jeszcze nasze kochane Forum-nudzić się nie będe. :D :-) :D Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Myślę, że po wczorajszym meczu i jego końcowym wyniku dużo ludzi zniechęci się do oglądania Polskiej reprezentacji. Żal mi ich będzie jak będą grali z Niemcami ... Cytuj
arabika Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A mi wczoraj źal było męża .......taki załamany siedziiał Stwierdziła ,że nie będzie więcej oglądać meczy z udziałaem Polskiej reprezentacji ...........ale jakoś mu nie wierzę Cytuj
Marcin Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja też tak zawsze mówię. Ale wczoraj generalnie nie było aż tak źle :D Z Niemcami wygramy :D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wcale nie jestem taka pewna że Polska wygra z Niemcami.Ale poczekajmy do 14.06 do godz.21 i życzmy im wygranej :D :D Pozdrawiam Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Nie mam męża i nie mam problemu:). A co do reprezentacji to jeszcze 2 mecze i powrót do domu... Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Polska z Niemcami nie wygra! - byłby to cud ... Cytuj
monilek26 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 No cuda się nieraz zdarzają.......ale naszym to już chyba nic nie pomoże....... Cytuj
Marcin Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Prawdziwy kibic zawsze liczy na cud... :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi