Bernimek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja jestem kibicem mocno stąpającym po ziemi i nie liczę na cuda ... Cytuj
dareks Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja jestem kibicem mocno stąpającym po ziemi i nie liczę na cuda ... Jak najbardziej się z tobą zgadzam Cytuj
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No cóż cuda się zdarzają. Jednak rację trzeba przyznać temu, kto wczoraj w radiu twierdził tak: "Polacy na mundialu grają zawsze 3 mecze: pierwszy, drugi o wszystko i trzeci o honor" :-D Cytuj
monilek26 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A już myślałam, że dziś zdarzy się ten cud i nie damy sobie wbić gola. A jednak.....Ale trzeba przyznać, że dzisiaj nasi grali całkiem dobrze...całe 90 min.... Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 "Polacy na mundialu grają zawsze 3 mecze: pierwszy, drugi o wszystko i trzeci o honor" No i znowu się sprawdziło - chociaż trzeba przyznać, że mecz o honor już był - i w zasadzie ten honor zachowali nasi piłkarze - teraz bedzie tylko mecz o nic :-D Cytuj
Bernimek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 To może chociaż jedną bramkę strzelą (byleby nie "samobója" :-D ...) ? Okazja będzie :-D ... Cytuj
gosiek50 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No i choć troche nasi zachowali twarz wygrywając z Costaryką 2-1, i przysłowiową pietruszkę wygrali. :-D :-D :-D Pozdrawiam Cytuj
DeLarge Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 mundial jak najbardziej mnie interesuje i w sumie dlatego tez długo mnie na forum nie było...jednak od razu podam news z ostatniej chwili. Brazylia wczoraj przegrała mecz dlatego że nie grał prawdziwy Ronaldinho a jego nieudany sobowtór, prawdziwy siedział na trybunach wraz z Tiną Turner, jako dowód załączam foto: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Bernimek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Trzeba to gdzieś zgłosić ... !!! :) :-) :-D :-) :-P :) Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a jak myślicie kto wygra mundial??? Cytuj
Marcin Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Niemcy ale z pomocą wszystkiego co może pomóc w tym :-) Oglądałem trochę mecz Niemców z Argentyną - nie widziałem ANI JEDNEJ powtórki spalonych Argentyńczyków ani też powtórki potencjalnego zagrania ręką Niemca w polu karnym - w innych meczach było inaczej - zbieg okoliczności?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi